Fotografie

EIGEN FOTOSTUDIO

Het pand van Fashion & Beauty beschikt over een prachtige fotostudio, waarin allerlei fotoshoots plaatsvinden. Niet alleen voor professionele doeleinden (The Studio is ook te huur voor derden), want het is ook mogelijk om voor jezelf of voor iemand anders een fotoshoot te boeken. Op dit moment bieden wij o.a. een Portfolioshoot, een Black&White shoot, maar ook bijvoorbeeld een Art Workshop (met BlueScreen). 
 
OP MAAT EN FLEXIBEL
Natuurlijk is het ook mogelijk, als je zelf een andere invulling wilt, een shoot op maat te plannen. Het netwerk van fotografen bij Fashion & Beauty is bijzonder uitgebreid en er is een Crew van Make-Up Artists, Haistylisten, Kappers en Stylisten.  En als je wilt dat we op locatie fotograferen, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Klik hier voor meer informatie of bel ons op 0725-155150. 
 
foto
​Dit is een 1-daagse workshop, waarin gewerkt wordt met een zogenaamd bluescreen. Hiermee kun je je modellen in een hele andere omgeving zetten, zonder dat ze daar daadwerkelijk zijn. Samen met de fotograaf en de stylist wordt de foto gemaakt en bepaald (uiteraard rekening houdend met jouw wensen). Zet jezelf of iemand anders eens op een compl...
foto
​Wil je een prachtige fotoshoot in Black&White? Onze stylist en fotograaf zorgen ervoor dat je op een originele wijze en op je mooist wordt vastgelegd. Leuk om je vriend, vriendin of familie te verrassen. Of ook een leuk cadeau om te geven. Naast een afdruk van een mooie foto krijg je ook een klein fotoalbum als herinnering aan deze leuke ...
foto
​Ambitie om model te worden? Ons team zorgt dat je met een mooi portfolio kunt beginnen! Samen met onze hairstylist en visagist zorgen we voor 4 verschillende series, die jouw verschillende kwaliteiten en looks benadrukken. Samen vormen ze mooie basis voor je portfolio en de start van je carrière.  
​Een Weddingshoot kan in vele variaties. Wat belangrijk is, is dat jullie krijgen wat je graag wilt hebben. Dat er geluisterd wordt en dat jouw wensen gerealiseerd worden. Een Weddingshoot is daarom geen standaardproduct. Neem contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Bel ons op 0725-155150 of mail!

Laatste 5 ColorStories

...loading...
» Bekijk alle blogberichten